АКТУАЛЬНО

Митрополит Володимир зустрівся зі священниками, які навчаються на курсі молодіжного апостоляту парафії

Середа, 09 жовтня 2019, 09:53
У вівторок, 8 жовтня, архиєпископ і митрополит Івано-Франківський Володимир Війтишин зустрівся зі священниками, які навчаються на курсі МАПа (молодіжний апостолят парафії). Близько тридцяти душпастирів із різних єпархій та екзархатів беруть участь у цьому навчанні.

Метою курсу є надати священникам сучасні практичні знання про душпастирство молоді та про новітні методи, які можна в ньому застосувати, а також створити спільноту священників, зацікавлених у душпастирстві молоді, які могли б ділитися між собою знаннями, досвідом та напрацюваннями.

Навчання складається із шести модулів, які тривають по кілька днів у різних містах. Зокрема, з 7 до 11 жовтня черговий модуль відбувається в Івано-Франківську на базі монастиря Святого Йосифа отців редемптористів.

Зустріч митрополита Володимира зі священниками організувала Молодіжна комісія Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ.

У своєму привітальному слові владика наголосив на тому, що подібні навчання є потрібними і корисними, адже сучасна молода людина має багато труднощів і потрібно співпрацювати, щоб могти їй їх долати. Під час зустрічі учасники курсу поспілкувалися з митрополитом.

Для тих, хто детальніше захоче дізнатися про курс МАПа, у четвер, 10 жовтня, в Івано-Франківської академії Івана Золотоустого відбудеться зустріч, на якій організатори навчання зможуть поділитися своїм досвідом та відповісти на запитання.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next