АКТУАЛЬНО

Митрополит Ігор (Возьняк) відвідав благодійну літню школу англійської мови в Заздрості

П'ятниця, 15 липня 2016, 10:06
У четвер, 14 липня 2016 року, владика Ігор (Возьняк), Архиєпископ і Митрополит Львівський, відвідав другу благодійну літню школу англійської мови в Заздрості.

Владику Ігоря урочисто вітали семінаристи Київської Трьохсвятительської і Тернопільської вищих духовних семінарій. Разом із учасниками школи Митрополит молився в каплиці Музейно-меморіального комплексу імені патріарха Йосифа Сліпого. У ході візиту владика зустрівся із директором школи д-р Іриною Іванкович, яка розповіла про особливості навчально-виховного процесу.

Нагадаємо, що від 3 липня на базі Музейно-меморіального комплексу імені патріарха Йосифа в Заздрості триває друга благодійна літня школа англійської мови під патронатом Релігійного товариства українців-католиків «Свята Софія» США. Протягом трьох тижнів діти-сироти, біженці з АТО та семінаристи вивчають мову в інтенсивному режимі. Навчання ведуть викладачі зі США. Загалом у школі навчаються 22 юнаків та дівчат із Тернопільської, Львівської, Житомирської, Черкаської та Донецької областей.

Прес-служба Релігійного товариства «Свята Софія» США

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next