АКТУАЛЬНО

Митрополит Ігор (Возьняк) відвідав Центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю «Галичина»

Четвер, 19 квітня 2018, 18:01
18 квітня 2018 року владика Ігор (Возьняк), Архиєпископ і Митрополит Львівський, з душпастирським візитом відвідав Центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю «Галичина».

Розпочався візит Молебнем до Христа Чоловіколюбця у співслужінні зі священиками парафії Введення в храм Пресвятої Богородиці, під капеланською опікою якої є ця установа, та запрошеного о. Сергія Білоконя, референта у справах душпастирства охорони здоров’я Львівської архиєпархії.

У своєму слові до священиків, дирекції центру, лікарів, викладачів, працівників і хворих владика наголосив, що життя людини є Божим дарунком і кожен покликаний до воскресіння в Бозі. Лікар є тим, хто лікує, а зцілює Господь. Зі свого боку  слухачі (особи з інвалідністю, які лікуються та навчаються у Центі) подякували владиці за батьківську любов і турботу про них, подарувавши йому ікону, яку вони написали, а також власноруч зроблену композицію з квітів.

Після завершення спільної молитви учасники зустрічі обговорили подальшу душпастирську працю у Центрі.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.lviv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next