АКТУАЛЬНО

Митрополит Ігор Возьняк затвердив концепцію Дому милосердя Святого Миколая

Четвер, 07 лютого 2019, 11:37
У Львові може бути Дім Милосердя для дітей-сиріт. Архиєпископ та Митрополит Львівський Ігор Возьняк поблагословив та затвердив концепцію діяльності Дому Милосердя Святого Миколая Центру Опіки Сиріт, який мав би знаходиться у місті Львові на вулиці Короленка, 7.

Впродовж 60 років у будинку на вулиці Короленка, 7 знаходилась школа-інтернат N 2. Із 2011 року Центр Опіки Сиріт тісно співпрацював із цією школою, було реалізовано багато спільних проектів. Кілька років тому школу-інтернат закрили. Капелани та волонтери Центру Опіки Сиріт хочуть створити на її базі Дім Милосердя, однак будинок із земельною ділянкою Львівська обласна рада виставила на продаж через аукціон.

Орієнтовна вартість будівлі 30 млн. грн. «Чи буде у Львові Дім Милосердя для дітей-сиріт чи можливо з`явиться просто новий будинок – це вже питання моралі та готовності думати про майбутнє?!» – вважають у Львівській Митрополії.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kapelanstvo.info


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next