АКТУАЛЬНО

Митрополит Ігор відвідав парафію Матері Божої Неустанної Помочі

Понеділок, 22 червня 2015, 13:27
21 червня в парафії Матері Божої Неустанної Помочі, що у Львові, відзначили храмове свято. З цієї нагоди Архиєрейську Божественну Літургію очолив Митрополит Львівський УГКЦ Ігор. Із архиєпископом співслужили: о. Олег Федоренко, настоятель храму, о. Тарас Федоренко, о. Андрій Боднар, о. Андрій Березівський та д-н Петро Токач. Про це повідомив о. Олег Федоренко.

«Слуга Божий митрополит Андрей був багатою людиною, графом за походженням. Однак він жив дуже убого й просто. Свою одежу, підрясник носив залатаними, в їжі був невибагливим. Одного разу до нього приїхали з далека люди. Вони принесли йому гриби. Однак гриби трохи зароїлися черв’яками і працівники кухні хотіли їх викинути. Митрополит Андрей сказав, що люди, які приїхали так здалека, вклали свою працю та час, тому не можна нехтувати їхнім трудом. Він наказав гриби залити солоною водою, щоби шкідники покинули їх. Отож, стараймося бути щирими та простими», – наголосив у проповіді митрополит Ігор.

По закінчені парафіяльна спільнота на чолі з о. Олегом подякувала єпископові, а на згадку про відвідини було зроблено спільну світлину.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next