АКТУАЛЬНО

Митрополита Андрея Шептицького вшанували тисячі тернополян

Неділя, 26 липня 2015, 21:15
26 липня відбулася молитовна хода «Стації митрополита Андрея». Піша колона із понад ста священиків та декількох тисяч вірних вирушила від Архикатедрального собору Непорочного зачаття Пресвятої Богородиці УГКЦ і пройшла центральними вулицями Тернополя до набережної ставу.

Під час зупинок вірні розважали над уривками з творів митрополита Андрея Шептицького та молилися за його прославу і мир в Україні. Захід приурочений до тисячоліття від дня смерті князя Володимира Великого, батька хрещення Русі-України, та українських князів Бориса і Гліба, а також 150-річчя від дня народження митрополита Андрея.

Молитовне дійство розпочалося з Архиєрейської Літургії в архикатедрі, яку очолили владика Василь (Семенюк) та владика Теодор (Мартинюк). На ставі відбувся Молебень до святого Володимира Великого, водосвяття та відновлення обітів святого таїнства Хрещення.

фоторепортаж

Прес-служба Тернопільсько-Зборівської єпархії

 
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next