АКТУАЛЬНО

Митрополита Володимира (Війтишина) нагороджено відзнакою Президента України Петра Порошенка

Середа, 14 вересня 2016, 14:18
За значні особисті заслуги у становленні незалежної України, утвердженні її суверенітету, вагомий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурно-освітній розвиток, активну громадсько-політичну діяльність, сумлінне та бездоганне служіння українському народу Митрополита Української Греко-Католицької Церкви Володимира (Війтишина) нагороджено відзнакою Президента України Петра Порошенка.

Від імені Президента України вручив почесну нагороду – ювілейну медаль «25 років незалежності України» голова облдержадміністрації Олег Гончарук. Вітаючи Митрополита, голова облдержадміністрації висловив вдячність за самовіддану працю на душпастирській ниві та побажав йому успіхів у розбудові Церкви та держави.

«Історія відновлення Української Греко-Католицької Церкви тісно переплітається із процесом становлення незалежності нашої держави, - зазначив очільник Прикарпаття. -  Ключову роль у цих подіях відіграють люди, такі як Митрополит Володимир, які попри усі перешкоди, залишаються вірними своєму народу, активно відстоюють громадянську позицію».

Зі свого боку єпископ подякував за почесну нагороду і зауважив, що УГКЦ й надалі працюватиме задля розбудови України та її народу.

Джерело: Відділ прес-служби Івано-Франківської обласної державної адміністрації

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next