АКТУАЛЬНО

Митрополита Ігоря нагороджено орденом «За заслуги» III ступеня

Четвер, 24 вересня 2015, 12:47
У неділю, 20 вересня 2015 року, напередодні свята Різдва Пресвятої Богородиці, у Соборі Св. Юра Владика Ігор, Архиєпископ і Митрополит Львівський звершив Велику Вечірню з Литією. Після вечірнього Богослужіння відбулося нагородження Митрополита орденом «За заслуги» III ступеня, яке провів голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

Керівник області підкреслив подвижницьку діяльність Митрополита Ігоря у розбудові української держави. Натомість, Архиєрей у своєму слові подякував за нагороду і підкреслив, що цей орден належить не тільки йому, але й усій церковній спільноті нашої архиєпархії.

Згідно повідомлення офіційного сайту Львівської обласної державної адміністрації, що відповідно до Указу Президента України, Владику ІгоряАрхиєпископ і Митрополит Львівського нагороджено орденом «За заслуги» ІІІ ступеня за значний особистий внесок у духовне збагачення українського народу.

Довідка

Відзнакою Президента України – орденом «За заслуги» нагороджуються громадяни України за видатні особисті досягнення в економічній, науково-технічній, соціально-культурній, військовій, державній, громадській та інших сферах діяльності. Орден «За заслуги» має три ступені: I ступеня, орден II ступеня та III ступеня. Вищим ступенем ордена є I ступінь. Нагородження орденом «За заслуги» громадян України здійснюється послідовно, починаючи з III ступеня.

Прес-служба Львівської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next