АКТУАЛЬНО

Молебнем до Пресвятої Богородиці на подвір’ї РДА коломияни розпочали фестиваль духовної пісні

П'ятниця, 25 жовтня 2019, 14:03
23 жовтня біля скульптурного зображення Матері Божої, що на території Коломийської районної державної адміністрації та Коломийської районної ради правлячий архиєрей Коломийської єпархії Василь Івасюк відслужив Молебень до Пресвятої Богородиці. Йому співслужив протосинкел єпархії отець Роман Кіцелюк.

Молебень відбувся у рамках проведення VІ Фестивалю духовної пісні «Все упованіє моє на Тебе, Мати, возлагаю». На молитві були присутні керівники місцевої влади, начальники та працівники відділів, управлінь і структурних підрозділів РДА.

По завершенні спільної молити владика Василь сказав, що Молебень до Богородиці відкрив фестиваль духовної пісні і що в молитовних помислах, звернених до Небесної Цариці  було висловлене прохання про успішне і корисне для душ вірних його проведення.

«Необхідно молитовно звертатися до Матері Божої у всіх наших потребах, вірити і бути упевненими, що молитви наші будуть вислухані і ми отримаємо бажане і необхідне», – додав архиєрей.

Також слово мав голова Коломийської районної ради Роман Дячук, який подякував єпископу за молитву і мудрі слова та погодився з думкую про те, що тільки з Богом, з молитвою і твердою вірою можна подолати будь-які життєві труднощі.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kolugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next