АКТУАЛЬНО

Молитва ТЕЗЕ і зустріч з бр. Бенуа в Стрию

П'ятниця, 20 жовтня 2017, 17:39
19 жовтня 2017 року в храмі Благовіщення Пречистої Діви Марії вперше стрийська молодь зібралася на молитву ТЕЗЕ разом із бр. Бенуа, котрий перебуває в Україні з місією, метою якої є підготовка до «Паломництва довіри» — щорічної міжнародної зустрічі, яка проходитиме цього року в Базелі (Швейцарія).

Учасники зустрічі прославляли Бога піснями і псалмами, а також розважали в тиші над словами з Євангелія. Брат Бенуа, розповідаючи про свою спільноту, запевнив присутніх у тому, що вони завжди моляться за Україну та просять у Господа миру.

«Молодих людей, котрі приходять на наші зустрічі, ми просимо бути вкоріненими у власній вірі, бо коли ти є добре вкорінений і усвідомлюєш, звідки походиш, то можеш бути відкритим до інших без будь-якого страху. Я вважаю, що страх починається там, де для мене моя ідентичність не є зрозумілою і чіткою, але якщо ми знаємо своє походження, те, ким ми є, то не маємо страху, щоб відкритися до інших, щоб ділитися своїми дарами», – сказав гість із Франції, пояснюючи важливість ідентичності будь-якої особи, котра бере участь в Екуменічному з’їзді молоді в Тезе, у своїй вірі.

Прес-служба Стрийської єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next