АКТУАЛЬНО

Молитва зі Святішим Отцем Франциском з нагоди 5-ї річниці енцикліки Laudato Si

Четвер, 21 травня 2020, 13:51
Бюро УГКЦ з питань екології запрошує відгукнутися на заклик Святішого Отця і долучитися до відзначення 5-ї річниці енцикліки «Laudato Si», беручи участь у молитві за збереження створеного Богом світу, яка відбудеться по всьому світі в неділю, 24 травня, о 12:00 годині за місцевим часом.

Молитва стане кульмінацією всесвітньої ініціативи «Тиждень Laudato Si», який проходить від 16 до 24 травня 2020 з нагоди п’ятої річниці першої в історії екологічної Енцикліки «Laudato Si» (Славен будь): про турботу за наш спільний дім.

Нагадаємо, що ця всесвітня ініціатива, яку в Україні підтримує низкою тематичних заходів Екологічне бюро УГКЦ, покликана сприяти глобальному екологічному наверненню задля збереження нашого спільного дому і вияву солідарності та допомоги тим, хто цього особливо потребує в контексті сучасних соціально-екологічних викликів.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next