АКТУАЛЬНО

Молитва за єдність між християнами у катедральному соборі Святого Миколая Чудотворця УГКЦ

Четвер, 24 січня 2019, 15:19
22 січня Молебень за єдність між християнами помолилися у нижньому храмі Святих Верховних апостолів Петра і Павла катедрального собору Святого Миколая Чудотворця УГКЦ м. Харкова.

У Богослужінні, яке очолив владика Василь Тучапець, єдналися владика Станіслав, єпископ Харківсько-Запорізької дієцезії РКЦ, Архиєпископ Харківський і Полтавський Ігор Ісіченко УАПЦ(о), священики Вірменської Апостольської Церкви, Православної Церкви України, РКЦ, УАПЦ(о) та УГКЦ.

Пастирське слово виголосив владика Ігор, який наголосив, що завданням Церкви є пильнувати правду: “Будувати справедливість – значить жити за правдою, а правда є Христос!” Ми повинні виконувати те, до чого закликаємо, і це, підкреслив архиєрей, “є велика оздоровча місія Церкви в сучасному світі!”

Варто додати, що Тиждень молінь за єдність між християнами проходить у Харкові щороку. Духовенство та вірні різних Церков і конфесій почергово моляться у храмах міста.

ugcc.kharkiv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next