АКТУАЛЬНО

Молитву за єдність християн у Бучацькій єпархії УГКЦ очолив владика Дмитро (Григорак)

Середа, 28 січня 2015, 10:21
25 січня 2015 року Божого, в останній день Тижня молитов за єдність християн, у Бучацькі єпархії УГКЦ відбувся вже традиційний Екуменічний молебень. Місцем для цьогорічного спільного моління на запрошення о. Михайла Левковича став один із храмів Української Православної Церкви Київського Патріархату.

Очолив екуменічне моління єпископ Бучацький УГКЦ Дмитро (Григорак) у співслужінні з представниками різних конфесій. Під час богослужіння духовенство разом із чисельними вірними молилися за єдність і, зокрема, за мир в Україні та світі. Особливими проханнями за збереження всього створіння Божого, яке теж страждає і зазнає руйнувань через брак миру, усі присутні просили Отця Небесного зупинити нищівну руку агресора, який по-хижацьки зазіхає на територіальну цілісність нашої Неньки, разом з усіма її Богом дарованими багатствами.

У своєму зверненні до присутніх владика Дмитро звернув особливу увагу на потребу об’єднання у спільній молитві в цей важкий для українського суспільства час. Він наголосив на тому, що Господь радіє, що зараз моляться вірні різних конфесій, а спільна та щира молитва справді здатна зупинити навіть найбільшого та найгрізнішого агресора.

Зверталися до вірних зі своїм словом і представники інших конфесій, які теж підтримали цю тематику та підтвердили, що ніщо так не гуртує та не об’єднує народ, як спільне горе та потреба миру на своїй Землі.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next