АКТУАЛЬНО

Молоді люди з вадами слуху вирушили зі Львова до Тезе

Середа, 31 липня 2019, 10:35
Дев’ятеро осіб з вадами слуху зі Львова, за сприяння БО «Фундація духовного відродження» Львівської архиєпархії вирушили до екуменічного селища Тезе у Франції.

Супроводжує мандрівників о. Олег Плішило, який володіє жестовою мовою. Загалом подорожуватимуть п’ятдесят шестеро хлопців і дівчат. У групі є також восьмеро сиріт, які вирушають у паломництво на благодійній основі. Перед тим як поїхати у мандри, молодь долучилася до Божественної Літургії в архикатедральному соборі Святого Юра. Паломників благословив єпископ-помічник Львівської архиєпархії Володимир Груца.

Загалом мандрівка до Тезе триватиме до 14 серпня. За цей час паломники побувають на морі та у відомих містах Європи. Вони побачать Загреб, відвідають парк атракціонів, Верону і Ніццу. Також побувають у Марселі, Ліоні. Упродовж семи днів пілігрими проживатимуть у Тезе, де разом із монахами та однолітками з усього світу будуть молитися, спілкуватися, творити воркшопи.

Додамо, що більшість молоді з вадами слуху отримала змогу поїхати до Тезе завдяки благодійникам. У травні БО «Фундація духовного відродження» ЛА УГКЦ організувала благодійну вечерю на підтримку людей з вадами слуху. До доброчинної події долучилися митці, підприємці, стоматологи та всі небайдужі. Загалом було близько тридцяти учасників.

У публікації використано матеріали БО «Фундація духовного відродження» ЛА УГКЦ

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://velychlviv.com


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next