АКТУАЛЬНО

Молодіжний навчальний центр святого Івана Боско влаштовує для молоді «Autumn party»

Середа, 14 листопада 2018, 15:34
Молодіжний центр святого Івана Боско, що у Львові, 15 листопада 2018 року запрошує юнаків та дівчат від 14 років на «Autumn party», тобто вечірку в осінньому стилі.

Додамо, що Молодіжний центр святого Івана Боско – це багатофункціональний комплекс, основним завданням якого є виховання дітей і молоді, зокрема соціально вразливих категорій суспільства. 

Центр був відкритий у 2003 році і названий на честь св. Івана Боско, який присвятив своє життя роботі з молоддю та підготовці молоді до дорослого життя через здобуття фаху і професії.  Керівництво центром здійснює Салезіанське згромадження УГКЦ, яке відоме у всьому світі своєю місією щодо дітей і молоді. Ідеологом цієї особливої харизми є італійський священик, святий, педагог – Іван Боско.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://velychlviv.com


ТЕГИ: салезіани
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next