АКТУАЛЬНО

Молодіжні душпастирі отримали сертифікати «Молодіжний працівник»

П'ятниця, 26 листопада 2021, 12:04
Вже вдруге священники, які залучені до молодіжного душпастирства УГКЦ та їхні помічники взяли участь у базовому тренінгу навчальної програми «Молодіжний працівник», що проводився під егідою Міністерства молоді та спорту та Державного інституту сімейної та молодіжної політики.

― Реалізація Програми «Молодіжний працівник» розпочалася у 2014 році за підтримки Програми розвитку ООН України та в співпраці з Міністерством молоді та спорту України й Державним інститутом сімейної та молодіжної політики. Впровадження Програми «Молодіжний працівник» в Україні ― це унікальна можливість підвищити професійний рівень тих, які працюють з молоддю, ― каже заступник голови Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ отець Роман Демуш.

Свідоцтва слухачам програми «Молодіжний працівник» ― священнослужителям, які попередньо вже пройшли цей тренінг у рамках навчально-формаційного курсу #МАПа_edu ― вручили голова Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ отець Ростислав Пендюк та тренерки програми «Молодіжний працівник» Христина Білінська та Оксана Салівончик.

― Вдячні Міністерству молоді та спорту, тренерам та керівникам програми «Молодіжний працівник» за те, що відгукнулися на наш запит та сприяли реалізації цієї програми для такої особливої аудиторії учасників, як ми. Сподіваємося, що нові компетентності, які здобули на цих тренінгах, сприятимуть успішній реалізації душпастирства молоді в церкві та молодіжної політики в державі, ― додав отець Роман.

dyvensvit.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next