АКТУАЛЬНО

«Молодь, кар’єра, досягнення: історії відповідального успіху»: у Чернівцях провели Форум відповідальних людей

Середа, 16 жовтня 2019, 09:48
Днями в Чернівцях відбувся Форум відповідальних людей на тему: «Молодь, кар'єра, досягнення: історії відповідального успіху». В рамках заходу відбулися дві панельні дискусії: «Освіта як інструмент досягнення мети» та «Служіння як успіх».

Мета форуму – показати молоді моделі відповідальності та служіння у різних сферах суспільного життя на прикладі особистого досвіду провідних діячів і налагодити співпрацю молодіжних лідерів, громадських діячів, представників органів державного управління для розробки та реалізації нових можливостей співробітництва в новому форматі.

«Думка про те, що гроші та влада є мірилом успіху, – хибна. Будьте столяром, пекарем, кухарем… А успішним ви будете тоді, коли любитимете свою професію та щось робите в цій сфері кожного дня. Знання та освіта – інструмент для досягнення мети, але цим інструментом ще треба вміти скористатися», – зауважив під час дискусії «Освіта як інструмент досягнення мети» спікер Пауль Пшенічка.

До слова, Пауль Пшенічка – науковий діяч, викладач фізики й астрономії, найкращий учитель фізики світу 2004 року за версією Intel, заслужений учитель України, почесний член Лондонського інституту фізики, президент Чернівецького молодіжного наукового товариства «Квазар», переможець національної премії Global Teacher Prize Ukraine (2017), один із засновників методу проєктно-орієнтованого навчання у школах (м. Чернівці).

Варто зауважити, що до обговорення також долучилися:

Семен Кошоватий – студент Української академія лідерства, засновник об'єднання Чернівецької асоціації велосипедистів, амбасадор всеукраїнського проєкту «Будуємо Україну разом»– БУР, а також члена команди ініціаторів створення Молодіжного центру Чернівців.

Олександр Славський – голова Інститут розвитку громадянського суспільства 12, співзасновник та CEO у Business Incubator Group Ukraine, засновник 4impact (м. Одеса).

  • о. Ростислав Пендюк – голова Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ (м. Львів).
  • Ярина Лазарук – науковець, організатор етнодуховного «Обнова – фест».

Слід зазначити, що Форум відповідальних людей – це унікальна платформа для знайомства, комунікації, натхнення та започаткування спільних проєктів для громадських активістів, представників духовенства, бізнесменів, волонтерів, студентів та просто відповідальних людей України.

«Намагайтеся бути в хорошому середовищі, з мого досвіду – це найкращий вчитель. Мої друзі, з якими я спілкуюся, книги, які читаю, фільми, які дивлюся, Бог, якому я молюся, – це все є середовищем, яке мене формує», – підкреслив о. Ростислав Пендюк, голова Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ.

Учасниками другої панельної дискусії «Служіння як успіх» стали:

Марта Левченко – засновниця благодійного фонду «Я Майбутнє України», Кризового центру для жінок із дітьми у скрутних життєвих обставинах «Місто Добра», а також благодійного фестивалю «Буковинська мрія». Координаторка благодійних проєктів для дітей в Україні.

  • Володимир Громик – директор видавництва «Покрова», волонтер АТО
    (м. Львів).
  • о. Василь Гасинець – священник УГКЦ, військовий капелан (м. Чернівці).
  • Орест Гевак – секретар Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ (м. Львів).

Додамо, Форум відповідальних людей – проєкт Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ.

Стежте за інформацією на офіційних сторінках у Фейсбуці:

Форум відповідальних людей.

Форум відповідальних людей – Чернівці.

Департамент інформації УГКЦ

Фото надані організаторами


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next