АКТУАЛЬНО

Молодь Київської архиєпархії взяла участь у Різдвяному Богослужінні в Саксонії (Німеччина)

Вівторок, 29 грудня 2015, 12:14
25 грудня, у день Різдва Христового за григоріанським календарем, молодь Київської архиєпархії взяла участь у святковій Божественній Літургії в м. Лейпціг (Німеччина).

Молитву очолив парох української громади в м. Лейпциг о. Богдан Пушкар. Із ним співслужили о. Олег Лучка та о. Дамян Габорій, котрі прибули спільно з групою української молоді. У своїй проповіді о. Богдан звернув увагу на значення празника Різдва Христового та ділився враженнями його святкування за двома стилями.

Своїм співом молитву супроводжувала молодь із Києва, яка після Богослужіння представила для присутніх в храмі концерт колядок. Опісля для молодих паломників відбулося частування, яке організувала місцева громада.

Зазначимо, що молоді люди з різних частин світу, а зокрема з України, їдуть на новорічну молодіжну зустріч молоді Тезе, яка цього року відбудеться у Валенсії (Іспанія).

Як розповів організатор молодіжного паломництва від Київської архиєпархії УГКЦ диякон Андрій Бонис, у свій перший день паломництва молоді прочани відвідали один із найбільших культурних та історичних центрів Німеччини - Дрезден і Лейпциг, які знаходяться у східній частині цієї країни. Попереду ще відвідини інших провідних міст Європи: Парижа, Венеції та Будапешта.

Прес-служба паломницького центру Андрія Первозванного

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next