АКТУАЛЬНО

Молодь Київської архиєпархії зустріне Новий рік у Валенсії

Понеділок, 26 жовтня 2015, 17:36
Близько п’ятдесяти молодих людей із Київської архиєпархії вирушать 24 грудня 2015 року до Валенсії, щоб там у широкому колі молоді з усього світу молитовно зустріти Новий рік. Організаторами зустрічі є Молодіжна комісія, Центр студентського душпастирства та Паломницький центр святого апостола Андрія.

Як повідомляє прес-служба Київської архиєпархії, зустріч молоді пройде в рамках молитовної зустрічі ТЕЗЕ, яка цього року проходитиме у Валенсії. Окрім того, молодь з України має чудову нагоду відвідати інші відомі країни та міста Європи, а це Барселона, Будапешт, Венеція, Верона, Генуя, Дрезден, Лейпціг, Орлеан, Париж.

Подорож триватиме загалом 12 днів, під час яких молоді люди будуть більше пізнавати культурні та духовні осідки Європи. «Це прекрасна нагода з користю провести зимові канікули, а при цьому збагатитися новими знаннями та друзями. Адже подорожуючи, я завжди повертаюсь додому піднесеною і багатшою, а пізніше маю про що розповідати в Україні. Після минулорічної подорожі в ТЕЗЕ в мене залишилося безліч друзів із Польщі, Чехії і навіть з міста Оттава в Канаді. Усі вони запрошують мене до себе, залюбки з ними зустрінуся цьогоріч у Валенсії», - розповідає Христина, яка вже не один раз подорожує з Паломницьким центром святого апостола Андрія.

Отець Дам’ян Габорій, керівник паломницького центру Київської архиєпархії, розповідає: «Залишилося ще кілька останніх місць і всі охочі мають змогу користати з цієї пропозиції та побувати взимку в багатьох країнах Європи, а при цьому зарядити себе на весь новий рік позитивними емоціями, про які молодь з усього світу буде просити в Бога у Валенсії».

Більше інформації шукайте на сайті Паломницького центру святого апостола Андрія

Прес-служба Паломницького центру святого апостола Андрія

ТЕГИ: молодь, Тезе
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next