АКТУАЛЬНО

Молодь Коломийщини прибула до Зарваниці, щоб помолитися за мир в Україні

Четвер, 04 серпня 2016, 12:24
Юні паломники з табору «Веселі канікули з Богом» побували на святому відпустовому місці – у селі Зарваниця Теребовлянського району, що на Тернопільщині.

Зарваницьку ікону Матері Божої щорічно відвідують сотні тисяч паломників з усього світу, а Коломийсько-Чернівецька єпархія має пішу прощу на Успіння Пресвятої Богородиці, 28 серпня, до якої закликаємо активно долучатися.

Діти відвідали парафіяльну церкву Святої Трійці, в якій  зберігається чудотворна ікона Божої Матері Зарваницької. Там діти разом із отцями та аніматорами помолилися Молебень до Пресвятої Богородиці. Потім вирушили до собору Зарваницької Матері Божої, де всі діти помолилися за своїх батьків. Після цього нас смачно погодували в їдальні духовної семінарії (реколекційного будинку).

Діти мали змогу побачити хатинку Матері Божої, яка будується на території поблизу собору. Також ми побували у Свято-Троїцькому монастирі Студійського уставу, до якого піднімалися хресною дорогою зі спорудженими стаціями.

Найбільше вразили дітей купіль Святої Анни та цілюще джерело, з якого всі охочі могли набрати води собі та своїм рідним. Не забуваючи про молитву, діти відпочивали на свіжому повітрі та грали в різні ігри.

diocese.ko.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next