АКТУАЛЬНО

Молодь Львівської архиєпархії УГКЦ запрошує на гумористичний конкурс «Кубок радості»

П'ятниця, 21 лютого 2020, 12:35
22 лютого 2020 року о 17:00 в Центрі Довженка у Львові відбудеться «Кубок радості 2» – гумористичний конкурс серед молодіжних спільнот Львівської архиєпархії УГКЦ.

Відвідати подію запрошують усіх охочих – вхід  вільний. Організовувати такі змагання Комісію у справах молоді Львівської надихнули слова Папи Франциска – «Християнин – це людина радості й подиву».

«Уже не за горами розпочинається Великий піст. Тому ми вирішили зібрати вас усіх на «запусти», де зможемо весело потусуватися. Ти з нами?» – запитують представники Комісії і запрошують юних львів’ян приходити на це дійство з усіма своїми рідними.

У фінальній частині конкурсу зустрінуться п’ять команд, які змагатимуться в дотепності та креативності. Яка спільнота переможе та отримає Кубок радості'2020 – стане відомо в суботу, 22 лютого, у Центрі Довженка.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://velychlviv.com


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next