АКТУАЛЬНО

Молодь Львівщини допомагала спільноті для безхатченків «Наша Хата»

Понеділок, 06 листопада 2017, 18:50
Цих вихідних у «Нашій Хаті», що в с. Рихтичі, різновікова молодь відновлювала закинуту будівлю, яка слугуватиме новим домом для безпритульних.

Учасники волонтерського табору «Help&Study», окрім фізичної роботи, мали зустрічі із відомими волонтерами Львівської області, зокрема із Софією Фединою - українською співачкою і телеведучою, активниою громадською діячкою. Софія поділилася власним унікальним досвідом волонтерства та допомоги українським військовим, а також надихнула учасників душевними піснями та мотиваційною промовою. Молоді люди також спілкувалися з волонтером Корпусу Миру, мали цікаві тренінги, слухали свідчення хлопців, які проходять реабілітацію у ЗРЦ "Назарет".

"Одного разу в наші двері постукав отець Iгор Козанкевич і розповів про різні проекти, якими займається «Карітас». Наша команда вирішила допомогти прибрати цей колишній склад для майбутнього приміщення для безхатченків. Для волонтерів є головною мотивація і розуміння того, що їхня праця потрібна", – Софія Курман, працівник відділу молодіжної політики ЛОДА.

Аня,  18 років: «Я у Фейсбуці побачила оголошення про таку подію і волонтерський табір, мені здалося, що це цікава ідея -  допомогти і водночас навчитись чогось нового, знайти однодумців».

Уляна Яжик, прес-служба БФ «Карітас СДЄ»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next