АКТУАЛЬНО

Молодь Львівської архиєпархії запрошують на «Здибанку з владикою»

Середа, 29 вересня 2021, 12:53
У четвер, 30 вересня, у приміщенні Філософсько-богословського факультету УКУ (вул. Хуторівка, 35 а) відбудеться «Здибанка з владикою» для молоді Львівської архиєпархії.

Початок о 18:00. Про це повідомляє Комісія у справах молоді Львівської архиєпархії УГКЦ.

“Це буде зустріч лідерів та духівників молодіжних християнських спільнот Львівської архиєпархії УГКЦ. Така подія відбувається щороку і допомагає проводові молоді скоординувати свої дії та накреслити стратегічні плани на цілий рік. Однак програма не буде суто офіційною, планується і молитва Тезе, і смачний почастунок.

Голова Комісії у справах молоді Львівської архиєпархії УГКЦ, о. Володимир Битюга, розповів: “Іноді створюється враження, що єпископ – це «нерушима скала», з якою неможливо поспілкуватися. На жаль, молоді люди можуть мати такий стереотип, бо не знають єпископа особисто. Ми хочемо показати, що владика відкритий до спілкування і є “батьком” для молоді, з яким можна порозмовляти на різні теми. Ми збираємо лідерів молодіжних спільнот, їхніх духівників та заступників. Орієнтовно очікуємо на чотири десятки учасників”.

У програмі: благословення архиєрея, представлення планів діяльності Комісії у справах молоді щодо залучення різних спільнот на рік, презентація посібника зустрічей спільнот із порадами, зустріч з бізнес-тренером, частування та молитва в стилі Тезе.

Захід проводитиметься в актовому залі Філософсько-богословського факультету.

ugcc.lviv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next