АКТУАЛЬНО

Молодь Стрийщини провела благодійну акцію «Зі святим Миколаєм до дітей»

Середа, 21 грудня 2011, 19:44
Волонтери із молодіжних організацій Стрийщини 17 грудня 2011 року провели благодійну акцію «Зі Святим Миколаєм до дітей» у школі-інтернаті с. Підгірці, що у Бродівському районі Львівської області. Про це повідомив о. Олег Кобель, Голова Комісії мирян і сім'ї Стрийської єпархії УГКЦ.
Волонтери із молодіжних організацій Стрийщини 17 грудня 2011 року провели благодійну акцію «Зі Святим Миколаєм до дітей» у школі-інтернаті с. Підгірці, що у Бродівському районі Львівської області.
Про це повідомив о. Олег Кобель, Голова Комісії мирян і сім'ї Стрийської єпархії УГКЦ. Близько 40 дітей, котрі навчаються у цьому закладі, бавилися у різноманітні ігри та представили свої таланти. За тиждень до проведення цього заходу хлопці та дівчата проходили невеликий семінар з ігрології, де набирались навиків проведення ігор. Серед учасників заходу були представники Руху «Справжня любов чекає», організації «Католицьких скаутів», спільнот «Марійської дружини» храму Успення Пресвятої Богородиці м. Стрия та «Української молоді – Христові» м. Стрий.  

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next