АКТУАЛЬНО

Молодь Стрийської єпархії навчалася стратегічного управління

Вівторок, 25 лютого 2020, 12:55
22-23 лютого 2020 року відбувся ІІ модуль навчальної програми Школи молодіжного християнського лідерства, що діє у Стрийській єпархії.

Учасники ШМХЛ-2020 завдяки тренеру Наталії Бордун з Інституту лідерства і управління УКУ опановували інструменти стратегічного управління та за допомогою SWOT- аналізу, SOUR, PESTLE, аналізу чотирьох дій досліджували і творили Молодіжний простір.

Метою школи є виховувати молодих активних осіб, даючи їм найкращу всебічну підготовку та інструменти для особистісного розвитку, які дозволять їм розкрити себе, обрати свій шлях і в майбутньому практикувати відповідальне лідерство на благо Церкви та України.

Учасники Школи матимуть можливість розвинути комунікативні, лідерські, фандрейзингові здібності; здобудуть навички ефективної роботи в команді, вирішення конфліктів; навчаться стратегічно мислити, планувати та керувати процесами; отримають теоретичні та практичні навички написання та реалізації власного проєкту. У межах ШМХЛ буде створено простір та умови для поглиблення віри та особистого духовного зросту кожного із учасників Школи через організацію духовно-виховних заходів, духовного наставництва та інтегрованого курсу євангелізації.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://stryiugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next