АКТУАЛЬНО

Молодь Стрийської єпархії навчали бути митцями людських стосунків

Понеділок, 12 березня 2018, 11:49
Володимир Чупрін, викладач Української академії лідерства, 9 березня був гостем на зустрічі молодіжної спільноти при парафії Успення Пресвятої Богородиці с. Великі Глібовичі Стрийської єпархії. На зібранні обговорювали тему «Мистецтво людських стосунків» у площині стосунків між хлопцем і дівчиною.

Після короткого знайомства учасники провели вправу, яка переконала кожного в тому, що всі ми індивідуальні і неповторні. Наступним кроком було навчання щодо того,  як реагує наш мозок на сприйняття дійсності і як формуються певні моделі стосунків між людьми.

Психологія дитини, психологія сприйняття один одного, вміння комунікувати та досягати порозуміння через діалог – це були питання, яких торкався спікер і які тримали молодь у цілковитій увазі. Таке спілкування викликало бажання в молодих людей організувати подібні зустрічі і в майбутньому.

Висловлюючи подяку спікеру Володимиру Чупріну за цікаву та пізнавальну зустріч, учасники визнали, що «стосунки двох людей – це справді мистецтво» і побажали, щоб Господь допоміг кожній людині бути «маестро в цій справі».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www. stryi.ugcc.org.uа


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next