АКТУАЛЬНО

Молодь Стрийської єпархії здійснює паломництво до Києва

Четвер, 18 червня 2015, 16:01
18 червня з благословення владики Тараса (Сеньківа), єпарха Стрийського УГКЦ, та владики Богдана (Манишина), Єпископа-помічника Стрийської єпархії, група молоді прибула до Патріаршого собору Воскресіння ГНІХ, що в Києві. Тут вона молилися Божественну Літургію за мир в Україні.

Як розповів о. Ігор Гілецький, адміністратор парафії с. Станків Моршинського деканату, духівник паломництва, це вже друге паломництво єпархіальної молоді до Києва.

За програмою прощі паломники помолилися у соборі також Молебень до Пресвятого Серця Христового, а потім на майдані Незалежності ‒ поминальну молитву за полеглих новітніх героїв України.

Варто зазначити, що в паломництві бере участь Ігор Лазар, воїн АТО, та діти тих військовослужбовців, які зараз перебувають на Сході.

Закінчиться проща увечері спільною молитвою у храмі Миколая Чудотворця, що на Аскольдовій могилі. «Ми проситимемо в Бога благословення та єдності для України», ‒ зазначив о. Ігор.

 

Департамент інформації УГКЦ

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next