АКТУАЛЬНО

Молодь та школярі Коломиї пройшли Хресною ходою

Четвер, 25 квітня 2019, 12:59
24 квітня владика Василь Івасюк, Єпарх Коломийський, узяв участь у традиційній Хресній дорозі вулицями Коломиї, яку організувала Комісія у справах молоді Коломийської єпархії.

Сотні молодих людей рушили ходою, молячись і переживаючи страждання Спасителя. Попереду всієї ходи керівники навчальних закладів несли особливий хрест із частинкою Животворного Хреста, на якому був розп’ятий Ісус. По черзі хрест несли і студенти всіх навчальних закладів, а також вони виголошували стації. Це об’єднало молодь і  створило особливу духовну атмосферу.

Наприкінці Хресної дороги владика Василь Івасюк звернувся до присутніх із пастирським словом, в якому подякував молоді, вірянам і духовенству за участь у спільній молитві. У своєму слові єпископ пригадав приклад, що стосувався теми довіри людей до Бога, як до батька: «Дивіться, яку велику любов дарував нам Отець, щоб дітьми Божими звалися».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://kolugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next