АКТУАЛЬНО

Молодь із Прикарпаття побувала в Римі

Середа, 11 липня 2018, 07:40
З 29 червня по 5 липня учасники молодіжної організації «Українська молодь – Христові» з м. Галича, а також вчителі, лікарі й інші віряни здійснили прощу до Рима. Таке паломництво – мрія духівника спільноти УМХ і священика храму Різдва Христового о. Володимира Кузюка, який доклав чимало зусиль для її здійснення.

Близько 70 прочан відвідали Відень, Рим, Падову, Венецію. Кожен день супроводжувався Службою Божою, молитвою на вервиці в намірі за мир в Україні та цілому світі.

Прощу організували спільно з Молодіжною комісією та Паломницьким центром Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ (голова і керівник о. Іван Сас). Духовний супровід здійснював працівник цих структур о. Михайло Віхоть. Керівником групи була п. Леся Сова, а допомогу з організації в Італії надав о. Володимир Медвідь, який здійснює служіння у м. Католіка та Пезаро. Він також був разом із групою в Римі, Падові та Венеції.

Організатори сподіваються, що таке паломництво залишиться в пам’яті кожного, хто взяв у ньому участь і дасть добрі плоди не лише для паломників, а й для тих, із ким вони ділитимуться пережитим.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.if.ua

ТЕГИ: молодь, Рим
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next