АКТУАЛЬНО

Молодь запрошують на особливе нічне молитовне чування «Ніч вибраних»

Середа, 08 липня 2020, 09:51
Особливе нічне молитовне чування «Ніч вибраних» відбудеться у Більшівцях, що поблизу Галича на Івано-Франківщині з 11 на 12 липня 2020 р., початок о 19:00. Темою зустрічі буде покликання.

Щороку в липні відбувається паломництво до санктуарію Матері Божої  Більшівецької та зустріч молоді, яка триває кілька днів. Цього разу зустріч обмежили в часі до нічного молитовного чування для молоді. Кількість місць обмежена, тому організатори запрошують реєструватися якнайшвидше і приїжджати.

«Ти вибраний! Ти вільний! Ти обдарований! Ти вже отримав запрошення вирушити в дорогу, якою є Твоє життя. А зараз Ти маєш змогу провести цілу ніч на молитві до Того, від кого Ти отримав це запрошення. Ти можеш сказати «так» або «ні» – ТИ вільний!» – заохочують до участі в молитовному чуванні провідники зібрання.

Це, як вони кажуть, буде особлива зустріч, під час якої учасники зможуть бути з Ісусом, який їх запрошує, почути конференцію і свідчення, молитися за тих, хто вже зробив свій вибір у житті, і за тих, хто ще думає, поспілкуватися з іншими, посвяткувати та побачити «сюрприз»

Трансляція відбуватиметься через католицьке телебачення EWTN в Інтернеті,  на Ютубі та у Фейсбуку.

Контакт: 0674373818 бр. Петро Франків.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://dyvensvit.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next