АКТУАЛЬНО

Молодь Житомирського протопресвітерства на реколекціях роздумувала про кохання та Божу любов

Середа, 24 квітня 2019, 15:03
«Від кохання до Божої любові» - під такою назвою у неділю, 21 квітня 2019 року, при Свято-Введенському монастирі сестер василіанок за підтримки Молодіжної комісії Київської архиєпархії пройшли Великопісні молодіжні реколекції.

Духовним провідником реколекцій був префект з навчальної частини Київської Трьохсвятительської духовної семінарії УГКЦ, доктор біблійного богослов'я о. Роман Островський. У науках священика молодь із різних парафій Житомирщини роздумувала над видами покликання людини та стосунками між хлопцем і дівчиною. Окрім цього, реколектант на основі книги Пісня пісень і Послань апостола Павла пояснював вимір християнського подружжя.

Підсумовуючи пройдений день духовної віднови, молодь ділилася своїми враженнями від реколекцій.

«Сподіваємося, що цей день значно допоможе їм знаходити правильні орієнтири в житті та шукати вихід із важких ситуацій», - повідомляють у парафії.

Прес-служба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next