АКТУАЛЬНО

Молодь зі Школи християнського аніматора запросила людей похилого віку на вечорниці

Понеділок, 16 грудня 2019, 15:44
15 грудня 2020 року Школа християнського аніматора, що діє при Тернопільській вищій духовній семінарії імені патріарха Йосифа Сліпого, організувала українські вечорниці для людей похилого віку. До реалізації цього проєкту долучилися і студенти семінарії.

Метою заходу було створити атмосферу відкритого спілкування і налагодити контакт між молодшим та старшим поколіннями. Через призму традиційних українських вечорниць представники ШХА змогли перейняти досвід і поділитися своїм баченням на народні забави.

Дійство розпочалося театралізованою сценкою, в якій головними героями були дідусь та бабуся, що згадували свої молоді роки та завзято розповідали внукам про українські вечорниці. Прослухавши ці розповіді, внуки взялися організовувати свої вечорниці, залучаючи гостей заходу до  веселих забав і цікавих конкурсів.

Впродовж вечора звучали українські народні пісні, гості – люди похилого віку, розповідали цікаві авторські гуморески. Закінчився захід традиційним українським пригощанням із пампушками, пиріжками, канапками та запашним чаєм.

Вечорниці для літніх людей – це третій проєкт цього навчального року Школи християнського аніматора, який дав змогу подарувати людям позитивні емоції та почерпнути чимало від них у відповідь.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://www.tvds.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next