АКТУАЛЬНО

Молодь із греко-католицьких парафій Одеси каталася на лижах у Буковелі

Четвер, 05 березня 2015, 17:35
Молодь із греко-католицьких парафій Святого апостола Андрія Первозванного та Архистратига Михаїла Одеси нещодавно змогла покататися на лижах у Буковелі. Про це повідомив о. Руслан Остафій.

Таку поїздку вдалося здійснити завдяки старанням Молодіжної комісії Одеського екзархату УГКЦ  та її новопризначеного голови о. Руслана Остафія, сестер із Згромадження Воплоченого Слова, морського капелана о. Олександра Смеречинського за сприяння голови Одеської обласної державної адміністрації та Директора гірськолижного курорту " Буковель".

Поїздка мала два тури. У першому взяли участь 15 молодих людей і 2 сестри (19 – 21 лютого), а в другому – 27 молодих осіб та о. Руслан Остафій і с. Марія Уповання (27 лютого – 1 березня).

Деякі з учасників вперше одягли лижне спорядження та насолоджувалися катанням на лижах легкими спусками. На думку о. Руслана, відпочинок у горах дає можливість на мить забути про всі турботи цього світу та загартувати волю. Проживали молоді люди в реколекційному центрі отців-редемптористів, що в  с. Ямна на Івано-Франківщині, де була можливість брати участь у Богослужіннях. Крім цього, молодь відвідала Яремче, Івано-Франківськ, Тернопіль. 
 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next