АКТУАЛЬНО

Молодіжний ековертеп Стрийської єпархії УГКЦ був відзначений грамотою

Понеділок, 26 січня 2015, 12:41
25 січня 2015 року в с. Дуліби Стрийського р-ну Львівської області відбувався V Різдвяний парафіяльний фестиваль родинної коляди та вертепів під назвою «Іде звізда чудна».

У цьому фестивалі взяв участь і екологічний вертеп парафії Преподобної Параскеви, с. Кавське, який, з ініціативи о. Олега Кобеля, референта Бюро УГКЦ з питань екології у Стрийській єпархії УГКЦ, був організований з дітей та молоді катехитичної школи ім. о. Єремії Ломницького.

Серед численних учасників фестивалю екологічний вертеп «Радій створіння – Спас народився» дав прекрасний виступ. За основу для постановки цього вертепу був взятий сценарій екоспрямування, який був підготовлений і виданий Бюро УГКЦ з питань екології.

Для учасників вертепу це була не лише чудова нагода представити численній публіці різдвяного фестивалю свою працю кількох тижнів репетицій, але найголовніше – донести радісну новину про новонародженого Спасителя, який прийшов відкупити все своє створіння, парафіянам с. Дуліби.

На завершення кількагодинного фестивалю еко-вертеп отримав грамоту і грошову премію за участь в цьому чудовому дійстві на прославу новонародженого Христа з рук організатора фестивалю о. Ігоря Задерецького, адміністратора парафії Святого Юрія с. Дуліби Стрийської єпархії УГКЦ.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next