АКТУАЛЬНО

Молодіжні спільноти Сокальсько-Жовківської єпархії взяли участь у Тижні соціального служіння

П'ятниця, 12 березня 2021, 11:49
Молодь Сокальсько-Жовківської єпархії активно долучилася до проведення Тижня соціального служіння. Натхненні вченням Церкви про справи милосердя, молоді люди шукали найрізноманітніших можливостей, щоб допомогти потребуючим.

Так представники спільноти «Недиванна молодь» з червоноградської парафії Владичиці Богородиці долучилися до роботи місцевого центру волонтерського об'єднання – дізнавшись про потреби бідних сімей, придбали та доправили їм найнеобхідніше.

Допомагаючи односельцям похилого віку, молодь зі спільноти  РайОN із села Забужжя довідалася багато про минуле, про те як жили люди. «Це цікаво і це підштовхнуло нас до подібних заходів. Тож організували збірку грошей, які також підуть на соціальне служіння нашої парафії» – кажуть вони.

Юні мешканці селища Гірник, об’єднані у спільноті «Ελεος» власноруч виготовили листівки  «Купи квиток - зроби до Бога крок», які давали усім, хто долучався до благодійної акції в храмі Введення в храм Пресвятої Богородиці, а на виручені кошти придбали найнеобхідніші продукти харчування для потребуючих сімей.

Щоб зібрати гроші для благодійної акції, спільнота «BozeVilni» (м. Кам‘янка-Буська) організувала «Гаражний розпродаж».  Учасники мали змогу не лише скласти пожертву, але й купити цікаву річ. Уже зовсім скоро «BozeVilni» придбають за пожертвувані кошти продукти для потребуючих та завітають до них у гості.

Участь у соціальному Тижні також взяли «ДоброДії» із села Старий Добротвір та Марійська дружина з Червонограда, яка організувала благодійний захід «Світло для світу». Діти та дорослі провели час з Богом і друзями. Молодь підготувала інтерактиви, ігри, мініреколекції та молитви Тезе. Метою заходу був збір коштів для потребуючих діток.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://www.sokaleparchy.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next