АКТУАЛЬНО

Моління Хресної дороги здійснили засуджені та працівники Державної пенітенціарної служби Івано-Франківської області

Вівторок, 31 березня 2015, 15:19
29 березня 2015 року в Коломийській виправній колонії № 41 народний хоровий колектив “Калина” будинку культури с. Турка здійснив з в'язнями моління Хресної дороги.

Під час Великого посту молитви, що представляють дорогу Господа на Голготу, допомагають пізнати Божу любов до людей, спонукати нашу любов до Христа. Душпастирі закликають розкаятися за зло, допомагають у святому таїнстві Покаяння перепросити за гріхи, щоб випросити ласки витривалості в добрі.

30 березня відбулася Хресна дорога за участю співробітників Управління Державної пенітенціарної служби Івано-Франківської області. Проводили Хресну дорогу Для службовців біля стін слідчого ізолятора священик УГКЦ отець Василь Сливоцький спільно із семінаристами Духовної семінарії та сестрами Мирянського чину святого Василія Великого. Після Хресної дороги персонал ДПтС прочитав спільну молитву за мир і спокій в країні. Усі учасники моління подякували Всевишньому за те, що дає сили працювати на Христовій ниві в'язничного служіння.

prison-pastoral.blogspot.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next