АКТУАЛЬНО

Монах-францисканець із Тернополя провів реколекції для української церковної громади Афін

Четвер, 22 березня 2018, 15:45
Протягом четвертого тижня Великого посту в українській церковній громаді міста Афін тривали духовні вправи на тему "П'ять ключів до Божого благословення". Метою реколекцій було наблизитися до Бога, досконаліше наслідувати Ісуса Христа та примиритися зі своїми ближніми, побачивши в них образ та подобу Божу.

Проповідником був монах-францисканець о. Юстиніан Городечний, який служить у монастирі Різдва Пресвятої Богородиці Чину Братів Менших у Тернополі та є відомим і ревним священиком-місіонером в Україні. Два роки тому Папа Франциск особисто нагородив о. Юстиніана титулом «Місіонер Милосердя» за його віддане служіння та проголошення Христового Євангелія.

Отець Юстиніан доповнював свої науки прикладами з особистого життя, через що його повчання ще глибше запали до сердець усіх, хто брав участь у духовних вправах.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.pmv.ugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next