АКТУАЛЬНО

Монахи Святоуспенської Унівської лаври подолали COVID-19 – двері монастиря відчинені

Вівторок, 18 серпня 2020, 13:11
Про це повідомили на фейсбук-сторінці Святоуспенської Унівської лаври. Раніше монахи інформували, що серед них є недужі на COVID-19, тому монастир вимушені були закрити для вірян.

«Возлюблені в Господі брати та сестри, хочемо повідомити Вас, що час карантину в Унівській лаврі завершений, усі браття одужали і двері нашої обителі відкриті для всіх вірян. Рівно ж висловлюємо щиру подяку всім людям доброї волі, які в час нашої затяжної недуги підтримували нас молитвою, моральною підтримкою, подавали допомогу як фінансово, так і продуктами харчування. Ми, направду, увесь той час почували себе захищеними Вашою увагою та по-особливому досвідчили як Господь Бог любить нас через Вашу присутність у непрості хвилини в житті лаври та благі вчинки ваших рук.
Нехай всемилостивий Небесний Отець винагородить усіх Вас потрібними ласками за ВАШ ТАЛАНТ СЕРЦЯ. Бо коли ми віддаємо серце іншій людині, іншим людям, ми віддаємо його Господу, тому що Він сказав: "Те, що ви зробили Моїм братам меншим, ви зробили й мені". З подякою та молитвою, ченці унівські», – сказано в дописі на фейсбук-сторінці.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://velychlviv.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next