АКТУАЛЬНО

Монахи Свято-Успенської Унівської лаври запрошують до реколекційного будинку «Прочанин»

Середа, 07 жовтня 2020, 15:09
Монахи Свято-Успенської Унівської лаври запрошують відвідати реколекційний будинок «Прочанин». У ньому можна поселитися на кілька днів. Сюди приїжджають групами та поодинці. Тут можна відпочити, усамітнитися, віддалитися від буденних справ і суєти, глибше пізнати свій духовний вимір.

У монастирській церкві Успення Пресвятої Богородиці тричі на день можна долучитися до богослужінь (з дотриманням всіх карантинних норм), бажаючі можуть побувати на монастирському цвинтарі на Чернечій горі, відвідати музей Сакрального мистецтва, скуштувати цілющої води із монастирського джерела, помолитися перед чудотворною іконою Богородиці.

Для гостей у лаврі облаштована парковка автомобілів, у кімнатах є безкоштовний Wi-Fi.

Тих, хто бажає поселитися в реколекційному будинку «Прочанин», просять зголоситися за кілька днів до приїзду за телефоном 0686004517.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://velychlviv.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next