АКТУАЛЬНО

Монахині та волонтери із США відвідали Дім милосердя у Чорткові

Четвер, 07 червня 2018, 12:06
5 червня 2018 року Божого до Благодійної організації Дім милосердя Бучацької єпархії завітало монахині чину святого Василія Великого: с. Тереня з м. Івано-Франківська, с. Анна та с. Йоана зі штату Нью-Джерсі США разом із волонтерами – представниками української діаспори, учасниками програми англомовних таборів при Католицькій школі-гімназії імені св. Василія Великого.

Відкриті на спілкування, гості вручили щедрі дарунки вихованцям Благодійної організації – фрукти, іграшки. Діти разом із директором закладу Тетяною Дубиною, владикою Дмитром (Григораком), Єпархом Бучацьким, педагогами та гостями утворили символічне пісенне «коло дружби», яке закликало кожного: «Тому, хто біля тебе, дай любов».

Дім милосердя в Чорткові освятили у листопаді 2016 р. Він призначений для перебування та реабілітації осіб з особливими потребами та дітей з потребуючих родин.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.buchacheparchy.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next