АКТУАЛЬНО

Монаша спільнота сестер салезіанок в Україні зростає

Четвер, 03 серпня 2017, 13:04
6 серпня 2017 року у Згромадженні сестер салезіанок дочок Марії Помічниці християн відбудеться чин складання перших монаших обітів с. Наталі Іванавої та с. Христини Кароль.

Свято відбудеться в рамках відзначення 25-літнього ювілею служіння сестер в Україні у Львові, у церкві Покрови Пресвятої Богородиці. В урочистостях візьме участь Преосвященний владика  Михайло (Бубній), екзарх Одеського і Адміністратор Кримського екзархатів УГКЦ. Владика очолить Архирейську Божественну Літургію, яка розпочнеться о 13:00.

Сестри салезіанки приїхали в Україну в 1992 році. Основні напрямки діяльності Згромадження дочок Марії Помічниці християн в Україні – катехизація, робота з волонтерами та студентами, допомога у формації аніматорів і молодих лідерів, проведення заходів і реколекцій для молоді в дусі салезіанської харизми святого о. Івана Боско та сестри Марії Доменіки Мадзарелло.

Загалом у світі є близько 15 тисяч сестер салезіанок, які працюють на п'яти континентах у 89 країнах світу.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами сайтуwww.sdbua.net

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next