АКТУАЛЬНО

Мощі святої Терези від Дитятка Ісуса відтепер перебуватимуть у сестер Пресвятої Євхаристії

Понеділок, 22 вересня 2014, 11:45
18 вересня, з благословення та за участю владики Володимира (Війтишина), Архиєпископа та Митрополита Івано-Франківського, відбулася урочиста Архиєрейська Божественна Літургія з нагоди 25-ліття виходу з підпілля УГКЦ у генеральному домі сестер Пресвятої Євхаристії в м. Івано-Франківську.

До урочистості свята долучилася ще одна подія: із Рима владика Іриней (Білик), канонік Папської базиліки Санта Марія Маджоре, на постійне перебування привіз мощі святої Терези від Дитятка Ісуса, яка є Покровителькою цього дому. 

Крім того, в урочистостях взяли участь: владика Йосафат (Мощич), Єпископ-помічник Івано-Франківської архиєпархії, 11 священиків, сестри васліанки, сестри мироносиці, сестри служебниці, о. Владислав та сестри уршулянки, гості, знайомі, сусіди, добродії Згромадження.

Свято прикрасили своїми піснями і театралізованими виступами діти з катехитичної школи  при парафії Святого архистратига Михаїла, що в м. Тисмениці.

Прес-служба сестер Пресвятої Євхаристії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next