АКТУАЛЬНО

Мотиваційні фото про любов представлять в Патріаршому домі УГКЦ у Львові

Четвер, 22 вересня 2016, 12:30
23-24 вересня в стінах Патріаршого центру УГКЦ у Львові відбудеться унікальна фотовиставка Валентини Іващенко «365 днів з Богом» у рамках 2 Форуму молодих журналістів-християн.

Авторка – корінна вінничанка. У її фотороботах можна побачити не лише неймовірні куточки з усієї України, але й пейзажі інших мальовничих країн. Ця виставка – це своєрідний символ заходу, адже у ній представлені не просто фото, у ній представлена життя із Богом у всіх барвах веселки.

Створена серія фотографій є маленьким проханням стати пильнішими, уважнішими до свого серця, до тих,хто поряд, до, здавалось би, буденних речей, проханням побачити, віднайти серед усього того Бога.

Виставку учасники 2 Форуму молодих журналістів-християн (#ФМЖХ2) зможуть переглянути у перерві між тренінгами,  де фахівці навчатимуть якісно та компетентно інформувати молодь про події до, під час та після них. Близько 40 молодих журналістів різних конфесій з різних куточків України матимуть нагоду для обміну досвідом та усвідомлення своїх наступних кроків у роботі в релігійних та світських ЗМІ.

Тренінги розпочнуться у п’ятницю, 23 вересня 2016 року о 10:00 за адресою: м. Львів, вул. Хуторівка, 35б.

Організатори 2 Форуму молодих журналістів-християн – Патріарша Комісія у справах молоді УГКЦ та молодіжний християнський портал «ДивенСвіт». Співорганізатори – Релігійно-інформаційна служба України, релігійний інтернет-ресурс «Духовна велич Львова», інтернет-видання «Credo».

Програма 2 Форуму молодих журналістів-християн

Акредитація для журналістів

Джерело: ДивенСвіт

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next