АКТУАЛЬНО

Міжнародний діалог – форум «Релігія, демократія і цінності»

Понеділок, 15 грудня 2014, 06:43
16 грудня 2014 року в Києві відбудеться Діалог-форум «Релігія, демократія і цінності». Міжнародні та українські лідери, представники політичних, ділових та громадських кіл обговорять глобальні тенденції та виклики в сучасних реаліях суспільно-політичного життя.

Тема Форуму буде присвячена побудові справедливого громадянського суспільства в Україні та нових відносин між державою і громадянином, ролі Церков, формуванню політичної та правової культури, ціннісним пріоритетам в умовах трансформації українського суспільства.

Мета Форуму – це створення незалежного майданчика для обговорення актуальних питань, що становлять взаємний інтерес, для знаходження відповідей, побудованих на християнському погляді на людину та суспільство.

Українські та міжнародні фахівці спрогнозують можливі сценарії процесу формування політичної та правової культури, розвиток громадянських чеснот, а також дадуть експертні рекомендації щодо формування та розвитку громадянського суспільства в Україні.

Почесними гостями Форуму є:

Блаженніший Святослав (Шевчук), Верховний Архиєпископ Києво-Галицький, Отець і Глава УГКЦ.

Пет Кокс, голова Європарламенту (2002-2004), член спеціальної Моніторингової місії Європарламенту «Кокса-Квасневського» зі спостереження за розглядом справ екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко і колишнього міністра МВС Юрія Луценка.

проф. Едмонд Грейс ТІ, засновник проекту «PeopleTalk», Дублін, Ірландія

Модератором дискусії виступає Максим Яковлєв, викладач кафедри політології Національно університету «Києво-Могилянська академія» та о. Роман Небожук.

Діалог-Форум відбудеться 16 грудня 2014 в прес-центр Українського національного інформаційного агентства «УКРІНФОРМ», вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Початок заходу – 14.00 год.

Реєстрація здійснюється за телефоном: (+38 098) 981 89 28 або еmail: [email protected], програмний координатор Катерина Келемен.

Прес-служба Соціальної академії "Caritas in Veritate" УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next