АКТУАЛЬНО

На інтерактивній карті УГКЦ запрацював пошук

Середа, 30 листопада 2016, 18:35
Відтепер на інтерактивній карті УГКЦ працює пошук та кластерна система відображення позначок. За пошуком можна віднайти назву церкви або населений пункт. Кластерне відображення значно полегшує завантаження карти на слабких комп'ютерах чи мобільних пристроях.

За останній місяць на карту нанесено декілька десятків локацій. Це, зокрема, церкви на Сході України: в містах Лисичанськ та Сєвєродонецьк, на півдні країни - у місті Южноукраїнськ та селах Херсонської області, у Канаді - у містах Монреаль, Кінґстон та Суррей та інші. Цікавою для киян може бути нова парафія святих Бориса і Гліба на Позняках, яку також уже нанесено на карту.

Нагадаємо, у жовтні з'явилася сторінка Facebook Інтерактивної карти УГКЦ. Ви можете знайти її за адресою https://www.facebook.com/mapugcc/ . На сторінці у соцмережі поміщаються новини карти та цікава інформація про окремі храми чи парафії.

Поруч з фейсбук-сторінкою працює електронна пошта Інтерактивної карти [email protected]. Ви можете надсилати інформацію про свої парафії та храми, або доповнення, уточнення чи виправлення на ці два комунікати.

Пам'ятайте, що важливим є разом із описом, якісними фото- і відеоматеріалами надіслати нам координати вашого храму, монастиря чи семінарії. Як їх визначити? Заходите на карти google. Наприклад www.google.com.ua/maps. Знаходите свій об’єкт (у випадках, де його не відображено, то місце його розташування), натискаєте праву кнопку мишки і в переліку опцій обираєте «Що тут?» Вам висвітлиться дві групи цифр, які потрібно нам надіслати. Для прикладу координати Патріаршого собору Воскресіння Христового у Києві 50.453180, 30.586529.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next