АКТУАЛЬНО

На Азовському морі пройшов духовний табір для молоді Харківського екзархату

Вівторок, 27 липня 2021, 11:19
У місті Приморську Запорізької області пройшов табір “Успішний старт” для молоді Харківського екзархату. З благословення та за підтримки екзарха Харківського Василя Тучапця табір проходив на узбережжі Азовського моря протягом 19-25 липня.

Близько тридцяти молодих учасників долучалися до духовно-відпочинкової програми, яка включала ранкову руханку, банси, спільні моління, вечірню катехизацію, цікаві ігри (теж і велику гру), інтелектуальні змагання, дискотеку, перегляд фільму тощо. Заходи відбувалися під духовним проводом голови Молодіжної комісії екзархату о. Миколая Микосовського, ЧСВВ.

На початку табору молодь було розділено на три гуртки: «Хвиля успіху», «Запорожці» та «Люди ХЕ». Допомагали у проведенні програми аніматори Марко Коваль і Світлана Корбаньова, а також їхні помічники Домініка Гопта і Лілія Романів.

Варто додати, що молоді особи мали можливість поспілкуватися приватно з духовним провідником на важливі теми чи висповідатися. «Цей молодіжний табір дав мені змогу познайомитися з новими гарними людьми. Я добре відпочив, було дуже весело проводити час разом із друзями. Дякую о. Миколі за такий чудовий табір», – ділиться Микола Мотречко з міста Миргорода. Марія Юхно з Харкова зазначає, що «цей молодіжний табір навчив бути до Бога ближче, не давав змоги сумувати. Я вивчила круті банси, знайшла багато нових друзів. З програми мені більше всього сподобалася катехизація. Я дізналася багато чого нового й мене дуже зацікавила тема «Прощення» та «Духовний зріст». «На цьому таборі я зрозумів, як правильно починати своє духовне життя і як саме його зробити ще кращим», – розповідає  Дмитро Атаман з міста Кременчука.

Отець Микола сподівається, що цей християнський табір принесе добрі плоди в житті юних хлопців і дівчат зі Сходу України, адже для молоді так важливо відчувати підтримку Церкви, спільно працювати і відпочивати.

ugcc.kharkiv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next