АКТУАЛЬНО

На Білоцерківщині греко-католики провели благодійну акцію «Нагодуй бідного»

Середа, 16 грудня 2020, 10:02
На початку грудня 2020 року вірні парафії Різдва Христового УГКЦ міста Біла Церква у співпраці з мережею магазинів «Фора» та з допомогою представників Фурсівської ОТГ провели благодійну акцію «Нагодуй бідного».

Допомогу у вигляді продуктових наборів отримали мешканці міста Біла Церква та сіл Фурсівської ОТГ, зокрема: Фурси, Чмирівка, Трушки, Матюші, Пищики, Безугляки.

Координатором акції на Білоцерківщині виступив адміністратор парафії Різдва Христового о. Ігор Гріщенко, який прокоментував цей захід так: «Коли допомагаємо ближнім, які, можливо, не потребують не так чогось матеріального, як уваги, тоді бачимо, як євангельські розповіді оживають, актуалізуються та утверджуються в сьогоденні. У такі моменти починаємо розуміти логіку різних ініціатив, як, наприклад, акції «Нагодуй бідного». Разом з тим, маємо можливість і себе «нагодувати» поживою чеснот терпеливісті та безкорисливості, надихнути себе до ще більших подвигів в ім’я добра. Адже в наш час ніхто не повинен відчувати себе обділеними Божою любов'ю».

Він також висловив подяку вірним парафії Різдва Христового УГКЦ у місті Біла Церква, представникам мережі магазинів «Фора» та  працівникам Фурсівської ОТГ. «Особливо дякую директору ЦНСП п. Аллі Міцкевич від усіх, хто отримав таку допомогу. Будьте певні, що багато мешканців висловлюють своїми молитвами за всіх жертводавців перед престолом Всевишнього», - наголосив душпастир.

Пресслужба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next