АКТУАЛЬНО

На Черкащині греко-католики організували екологічну акцію «Посади дерево - це твій внесок в екологію дітей!»

Вівторок, 01 листопада 2016, 12:54
29 жовтня 2016 року на території Спасо-Преображенської Церкви УГКЦ у м. Сміла, що на Черкащині, відбулася екологічна акція «Посади дерево - це твій внесок в екологію дітей!».

Як повідомляє о. Андрій Чик, адміністратор парафії та співорганізатор акції, цього дня біля храму діти, молодь, парафіяни та всі охочі садили декоративні дерева й кущі. «Діти з радістю допомагали старшим  садити дерева, адже вони, ці маленькі діточки, будуватимуть Христову Церкву та нашу вільну й щасливу державу Україну», - зазначив душпастир. 

По завершенні акції священик виступив зі словом, в якому подякував усім за сумлінну працю та допомогу: «Дякую особливо соціальній ініціативі «Хтось не зробить» за надану матеріальну допомогу. Це є великий спільний внесок в екологію та облаштування нашого мікрорайону та всього міста». 

Прес-служба Київської архиєпархії 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next