АКТУАЛЬНО

На Долинщині відбудеться фестиваль-конкурс сучасної духовної пісні

Четвер, 05 вересня 2019, 10:44
27-29 вересня на Долинщині відбудеться VIII Фестиваль-конкурс української духовної сучасної пісні «З піснею до Бога» імені кардинала Мирослава Івана Любачівського.

У програмі фестивалю - виконання духовних пісень і виступи читців художнього слова. До участі в конкурсі запрошуються виконавці віком від шести років, пише пресслужба ІФ ОДА.

Конкурс проходитиме у п’яти вікових категоріях та в номінаціях: соліст-вокаліст, вокальні ансамблі, авторська пісня, художнє слово.

Додамо, що фестиваль-конкурс «З піснею до Бога» відбувається з благословення Івано-Франківського архиєпископа і митрополита Володимира Війтишина під патронатом благодійної організації «Любов і Милосердя» та парафії «Серця Ісуса і Серця Марії» Долини УГКЦ за сприяння Долинської районної та міської влади. Засновник фестивалю-конкурсу отець Вітольд Левицький.

report.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next