АКТУАЛЬНО

На Донеччині відбувся християнський дитячий табір

Понеділок, 30 серпня 2021, 12:13
У с. Староварварівка на Донеччині з 23 по 27 серпня при парафії Всіх святих українського народу та на базі місцевої школи був проведений літній християнський табір.

Табір організували отці та сестри Чернечої родини Воплоченого Слова. У таборі взяли участь 24 дітей із с. Староварварівки, так інших сусідніх сіл Олександрівського району.

Цьогорічна тема табору: «Слово Боже в серці з храму понесем». Діти  зранку грали в різні ігри, естафети,  потім у парафіяльному храмі молилися до святого Йосифа Обручника, якому присвячений цей рік у Католицькій Церкві, а вже після обіду відбувалися різні гуртки: «Гарячий бісер», «Плетіння браслетів», «Театральні вистави на євангельські притчі», «Гірський гурток». Опісля діти мали велику командну гру, а на завершення дня спільно молилися на вервиці, йдучи вулицями села та несучи ікону Богородиці «Милосердя двері».

24 серпня, у День Незалежності України, увесь табір мав Божественну Літургію, на якій діти молилися за мир в Україні.

На завершення, 27 серпня, була проведена велика гра для всіх команд табору – «Пошук скарбу», а також вручення подарунків і загальне фото на згадку.

Усі були щасливі і радісні, бо чудово провели час з Богом.

Складаємо щиру подяку Богу і доброчинцям, що ми могли провести цей табір для наших дітей.

Пресслужба Згромадження Воплоченого Слова


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next